Bedrijfslening 10.000 euro | Bedrijfsleningen.COM

Ben je ondernemer en zoek je kapitaal om te groeien of te overleven? Om dit te financieren kom je uit op het afsluiten van een bedrijfslening. Crisis of niet, er zijn genoeg mogelijkheden om 10000 euro te lenen.

Bedrijfslening 10.000 euro ondanks de crisis

Alle kredietverstrekkers zijn nog steeds druk bezig om ondanks de crisis aan nieuwe klanten te komen die een lening bij hen willen afsluiten. Hierdoor is er een grotere kans voor ondernemers die geld willen lenen.

Om 10000 euro te kunnen lenen heb je geen onroerend goed nodig dat als onderpand geldt, maar een maandelijks inkomen waarmee het geleende bedrag terugbetaald kan worden.

Naast het vergelijken van de diverse kredietverstrekkers is er een keuze die je moet maken tussen de verschillende soorten leningen die u aan kunt gaan. Twee soorten leningen kunt u overwegen. De eerste is de zakelijke lening.

Bedrijfslening 10.000 euro met een zakelijke lening

Bij een zakelijke lening wordt het bedrag, in dit geval 10000 euro, in zijn geheel direct op je rekening gestort. De eerstvolgende maand dient u direct te beginnen met het aflossen van de lening en de hierbij horende rente.

Voordat u een zakelijke lening van 10000 euro afsluit wordt door de kredietverstrekker nagegaan of je in staat bent om de eerst volgende maand na ontvangst van het bedrag te beginnen met aflossen. Hiermee wordt u beschermd tegen het afsluiten een lening die u niet kunt afbetalen. Dit heet veilig lenen.

Bedrijfslening 10.000 euro met een persoonlijke lening

Een andere lening waarbij u 10000 kunt lenen is middels een doorlopend krediet. Deze kredietvorm sluit je persoonlijk af. Deze leenvorm is alleen mogelijk wanneer je niet direct het gehele bedrag nodig hebt. Bij een doorlopend krediet staat de 10000 euro voor je klaar en start de aflossing zodra het geld is opgenomen. Een persoonlijke lening is aan te raden wanneer u nog niet precies weet hoe hoog uw kosten zullen uitvallen.

Zijn de kosten namelijk lager dan 10000 euro dan hoeft u ook alleen dat bedrag plus de rente af te lossen. Bij het afsluiten van een persoonlijk krediet hoeft u niet te verantwoorden waar u het geld voor gaat gebruiken, u kunt dit dus prima voor uw eigen bedrijf aanwenden.

Kortom, u kunt zowel privé als zakelijke een lening afsluiten en dit gebruiken voor uw bedrijfsdoelstellingen.