Bedrijfslening van 40.0000 euro voor ondernemers | Bedrijfsleningen.COM

Een bedrijfslening als je ondernemer bent? Ja dat kan. Lees hier welke oplossingen ondernemers gebruiken om aan zakelijke financiering te komen. Je kunt zo 40.000 euro lenen.

Wist je dat je als zelfstandig ondernemer ook via internet geld kunt lenen? Dit heeft een aantal voordelen:

–          Snelheid

–          Overzichtelijk

–          Scherp geprijsd

Als ondernemer kun je gratis offertes aanvragen bij online kredietverstrekkers. Er zijn verschillende te vinden op internet.

De online geldverstrekkers vragen geen loonstrook van u, wel dat u kunt aantonen dat u een regelmatig inkomen hebt. Dat is logisch, omdat ook een internet kredietverstrekker zekerheid wilt hebben dat u in staat bent om de lening af te lossen.

Bedrijfslening van 40.000 euro via internet

Een hypothetisch voorbeeld.

U heeft een netto maandinkomen van 1900 euro.  U heeft bruto hypotheeklasten van 400 euro. U kunt met dit profiel +/- 40.000 euro lenen bij een online kredietverstrekker. Het rentepercentage is 5.2%.

Uw termijnbedrag per maand wordt dan 166 euro. De looptijd is 10 jaar.

Met deze lening heeft u dus zeer beperkte maandlasten en beschikt u direct na afsluiten van de lening over het bedrag.

Bij uw leenaanvraag wordt een controle uitgevoerd bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel. Er zal gekeken worden of u al leningen hebt lopen en of u schulden hebt.

Risico’s aan een bedrijfslening op internet?

Zolang je de lening afsluit bij een online aanbieder die onder toezicht staat van de AFM, de Autoriteit Financiële Markten, dan loop je weinig risico. Het is niet aan te raden om geld te lenen bij particulieren die via allerlei dubieuze advertenties met Gmail of Hotmail emailadressen u beloven geld uit te lenen.