Een bedrijfslening van 20.000 euro voor u

U kunt in een paar stappen een bedrijfsfinanciering regelen via internet. Het is heel betrouwbaar en snel. Wanneer u er over denkt om uw bedrijf extra vermogen te geven of wanneer u een bedrijf wilt starten, een lening is zo geregeld.

Bedrijfslening aanvragen via internet

Via het web is het mogelijk om uw bedrijf van een lening te voorzien. Voordelen van zo’n regeling via internet is dat het overal kan, en u kunt eventueel iedereen uitnodigen om met u mee te kijken wanneer u dat prettig vindt. U kunt op elk gewenst tijdstip achter uw computer kruipen om het geldbedrag dichterbij te laten komen. U heeft geen persoonlijk contact nodig en binnen 24 uur krijgt u antwoord. U kunt van te voren precies uitzoeken wat de voorwaarden zijn, wat u kunt krijgen en wat u zult moeten betalen daarvoor.

20.000 euro in een paar klikken op uw rekening

Om 20.000 euro te verkrijgen voor uw bedrijf zijn er twee verschillende opties. U kunt dit door middel van een doorlopend krediet regelen. Dit betekent dat u op dit moment ongeveer 5 procent rente per jaar betaald. Dit is marktconform. De looptijd verschilt maar is gemiddeld elf jaar. Doordat u dit zelf regelt en uitzoekt betaalt u geen afsluitkosten alsmede geen advieskosten. U adviseert uzelf namelijk en sluit daarnaast ook uw eigen lening af. Het wordt alleen gecontroleerd en goedgekeurd.

20.000 euro door middel van een persoonlijke lening

U kunt er ook voor kiezen om een persoonlijke lening af te sluiten via het internet. Hier ligt de rente iets hoger, ongeveer een half procent erbij. Daarnaast is de looptijd tien jaar. Maar ook hier geldt wederom dat u geen afsluitkosten betaalt en ook geen advieskosten betaalt.

Tijdens het afsluiten zult u een aantal vragen tegenkomen die u moet beantwoorden. U moet dan denken aan vragen betreffende uw woonvoorziening; heeft uw koop- of een huurhuis. Maar ook vragen over uw huidige financiën;  heeft u al lopende leningen, waarvoor wilt u de lening gebruiken en dergelijke.